Артисти / Претходни сезони

Густав Кун

Австрија

Даниел Рајскин

Русија / Холандија

Ејми Диксон

Австралија

Елена Мошуц

Романија / Швајцарија

Каролина Ејк

Германија

Лука Дебарг

Франција

Луси Хорш

Холандија

Мидори

Јапонија

Милан Силјанов

Швајцарија / Македонија

Николае Молдовеану

Романија / Швајцарија

Олга Шепс

Германија

Премил Петровиќ

Србија / Австрија

Роман Симовиќ

Црна Гора / Велика Британија

Сара Касл (мецосопран)

Нов Зеланд / Велика Британија

Со Аватсуџи

Јапонија

Сојанг Јун

Јужна Кореа

Џеси Милинер

Германија

Штефан Дор

Германија