Галерија Пријатели Контакт Годишна програма logoFacebook logoTwitter
Вести

ГЛАВНИОТ ХОРНИСТ ОД БЕРЛИНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА ВО СКОПЈЕ!
24.03.2017
Македонската филхармонија, на 30 март (четврток) во Домот на АРМ во 20 часот, ќе одржи симфониски концерт под наслов „Моцартовата хорна“, на кој како ...
ВРВНИОТ ИШТВАН ВАРДАИ СО МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА
13.03.2017
На 16 март во Домот на АРМ во 20 часот, Македонската филхармонија ќе одржи симфонискиот концерт под наслов „ЧАЈКОВСКИ: СМЕА И ТАГА“, на кој како солис ...
ЅВЕЗДАТА ЕЈМИ ДИКСОН ВО СКОПЈЕ!
28.02.2017
Два пати номинирана за престижната награда „Греми“ и една од најдобрите саксофонистки денес, Ејми Диксон од Австралија, доаѓа во Скопје! На 9 март во ...
ЅВЕЗДАТА ЕЈМИ ДИКСОН ВО СКОПЈЕ!
28.02.2017
Два пати номинирана за престижната награда „Греми“ и една од најдобрите саксофонистки денес, Ејми Диксон од Австралија, доаѓа во Скопје! На 9 март во ...
ВИОЛИНИСКИ БРАВУРИ СО БРИЛИЈАНТНАТА СИХАНА БАДИВУКУ
15.02.2017
Македонската филхармонија ве води на уште еден возбудлив концерт со прекрасна музика и одлични солисти!  На 23 февруари во Домот на АРМ во 20 ча ...
<-Следни вести Претходни вести->
Информации за следниот концерт

ЦИКЛУСИ