Галерија Пријатели Контакт Годишна програма logoFacebook logoTwitter
Вести

Музиката на славните „Пинк Флојд“ под отворено небо!
14.06.2017
Македонската филхармонија и Младинскиот културен центар со нескриена возбуда ви го најавуваат десеттото, јубилејно издание на супер настанот „Види муз ...
Нова концертна сала - Започнува продажбата на билети
29.04.2017
Ве известуваме дека од вторник (2 мај), ќе бидат пуштени во продажба билетите за свеченото отворање на новата концертна сала на Македонската филхармон ...
БРИЛИЈАНТНИОТ ПИЈАНИСТ ОЛИ МУСТОНЕН ВО СКОПЈЕ!
28.04.2017
„ББ“ е насловот на претстојниот симфониски концерт на Македонската филхармонија кој ќе се одржи на 5 мај (петок) во Дом на АРМ во 20 часот. Како солис ...
СОПРАНОТ МИЛЕНА АРСОВСКА СО ПРЕМИЕРНО ДЕЛО ОД ГОЛИЈОВ
18.04.2017
„Гласот на славејот“ е насловот на претстојниот симфониски концерт на Македонската филхармонија, кој ќе се одржи на 27 април во Домот на АРМ во 20 час ...
ГЛАВНИОТ ХОРНИСТ ОД БЕРЛИНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА ВО СКОПЈЕ!
24.03.2017
Македонската филхармонија, на 30 март (четврток) во Домот на АРМ во 20 часот, ќе одржи симфониски концерт под наслов „Моцартовата хорна“, на кој како ...
Претходни вести->
Информации за следниот концерт

ЦИКЛУСИ